Reporting an issue in TeamMentor’s 3.3

Yesterday Dinis helped me to configure TeamMentor’s automation test project out of the box (look at Dinis’s blog Using TeamCity and NUnit to Start WebServer, Run Selenium Tests and Stop WebServer).

I started to running the WebAutomation test and I found a kind of issue during the Login process. I’ve created a PDF with some of my findings, so hopefully Dev guys can see what might be wrong (The link to the PDF file i this Get the PDF File ).

I perform some research on how to embed the PDF right here, but this feature is not available at WordPress.com. You need to have your own domain and then you will be able to upload the plugins via FTP. If you want to set up WordPress in your own domain, then the best place to go is wordpress.org.

I’m also attaching some images :

WebService

Advertisements

About Michael Hidalgo

Michael is a Software Developer Engineer based on San José, Costa Rica. He leads the OWASP Chapter from Costa Rica. You can take a look at my blog at http://blog.michaelhidalgo.info/
This entry was posted in Browser Automation, Selenium WebDriver, UnitTests, WebServices and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s